EKOKAMPAAMO

-PALVELUT

KASVIVÄRJÄYS

Toteutetaan 100% luonnontuotteilla. Värisekoituksissa on kotimaisia kasveja ja intialaisia väriyrttejä. Kasvivärjäys hoitaa ja vahvistaa samalla hiuksia ja hiuspohjaa.Väri tarttuu hiuksen pintaan, joten se ei rasita hiusta. Värinkesto on jopa parempi kuin synteettisissä väreissä. Värin haluttuun lopputulokseen vaikuttaa hiuksen kunto, pohjaväri ja hiuksen pH. Kasvivärjäyksellä saadaan myös peitetty harmaat hiukset, mutta tällöin tuplavärjäys on suositeltavaa. Kasvivärjäys on vähemmän allergisoiva ja eettisesti parempi valinta. Kasvaessaan hiusten tyviväri ei näy yhtä tarkkarajaisena kuin synteettisillä väreillä ja lopputulos on luonnollinen ja pehmeän eloisa.

SAVIVAALENNUS

Savivaalennuksella voidaan vaalentaa värjäämäämätöntä luonnonhiusta tai kasvivärjättyä hiusta 1-3 astetta. Savivaalennuksessa käytetään savea, sooda ja vetypedoksidia, joka on biohajoavaa ja hellävaraisempi hiuksille kuin synteettinen vaalennus.

TURVEHOITO

Turve sisältää aminohappoja , jotka auttavat hiuspohjan ongelmiin ja häiriöihin. Turve aktivoi hiuspohjan omaa verenkiertoa ja näin ollen edistää hiusjuuren ravinnonsaantia. Turve vahvistaa hiuksen omaa väriä, ryhdistää ja vahvistaa hiuksia. Turve rauhoittaa rikkoontunutta hiuspohjaa ja auttaa hiuspohjan kuivuuteen, sekä vähentää liiallistaa rasvoittumista. Voidaan käyttää kuuriluonteisesti psoriaksen hoitoon.

MERILEVÄHOITO

Merilevä ravitsee tehokkaasti hiuksia erilaisin mineraalein. Merilevällä on syväpuhdistava vaikutus, jolla saadaan hiuksista ja hiuspohjasta raskasmetalleja ja epäpuhtauksia pois ja näin ollemn se edesauttaa hiustenkasvua. Merilevä on myös kehon puhdistushoito, jota käytetään esim. antibiootti- ja muiden lääkkekuurien jälkeen. Hoito sopii erityisesti kuiville ja luonnonkiharille hiuksille ja hilseilevälle hiuspohjalle, koska se kosteuttaa tehokkaasti. Hoitoa suositellaan myös puhdistavana hoitona ennen ensimmäistä kasvivärjäystä. Merilevähoitoa EI suositella lääkityksen yhteydessä. Hoidosta saattaa olla apua kilpirauhasen vajaatoimintaan, koska levä sisältää jodia. Merilevä kirkastaa vaaleita hiuksia. Hoitoa voidaan tehostaa intialaisella päähieronnalla.

SAVIHOITO

Savi sisältää runsaasti erilaisia mineraaleja ja hivenaineita. Savi antaa kirkkautta, kosteuttaa ja ryhdistää hiusta. Savi rauhoittaa ja ravitsee ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Savi on desinfioiva ja antiseptinen, joten se uudistaa kudosta. Savi vahvistaa hiusjuuria ja näin edistaa hiustenkasvua. Savihoito sopii normaalille tai rasvoittuvalle hiuspohjalle, koska se tasapainottaa talin muodostumista. Savi toimii detox-kuurina hiuksille ja hiuspohjalle. Savi soveltuu haavoittuneelle hiuspohjalle, kosteille ihottumille ja tulehtuneelle iholle. Savi poistaa hiuksista ja hiuspohjast epäpuhtauksia ja kertymiä hellävaraisesti. Savea käytetään puhdistavana hoitona tai pesuna ennen kasvivärjäystä.

YRTTINAAMIOT JA HIUSHUUHTEET

Hoidot valmistetaan kotimaisista yrteistä hiusten ja hiuspohjan tarpeiden mukaan. Naamiot ha huuhteet ovat ravintorikkaita ja sisältävät runsaasti vitamiineja, antioksidantteja, kivennäis- ja hivenaineita. Hoidot vaikuttavat hiusten ja hiusjuuren aineenvaihduntaan. Ne ravitsevat ja vahvistavat hiuksia ja hiuspohjaa. Yrtit antavat kiiltoa ja pehmeyttä, ehkäisevät hiustenlähtöä ja vähentavät hiusten rasvoittumista.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on rentouttava ja hemmotteleva hieronta, jossa käsitellään niska- ja hartiaseutu, hiuspohja ja kasvot. Hieronta saa aineenvaihdunnan liikkeelle ja slisää verenkiertoa pään alueella. Hieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia unen laatuun, keskittymiskyvyn parantumiseen ja jännitykseen. Intialainen päähierontaa tehostaa ekologisia hoitoja.

ENERGISOIVA LEIKKAUS

Energisoiva leikkaus on yhdistelmä hiustenhoitoa, päähierontaa ja hiustenleikkausta. Energisoiva leikkaus tasapainottaa sisäistä ja ulkoista kauneutta, ja sillä pyritään harmoniseen ja luonnolliseen lopputulokseen. Leikkaustekniikka on tarkka ja tekninen. Leikkauksella korostetaan hiusten omaa vahvuutta ja huomioidaan hiuksen omat kasvusuunnat ja pyörteet.